Russisk programmør "stiger" bedste ven døde hjælp kunstig intelligens

Sendt: 26 okt 2017 11:26 PDT

Hvis du har set filmen "transcendens - The Revolution", vil forstå, hvad vi mener. 

Som karakteren af ​​Johnny Depp, en berømt forsker på kunstig intelligens, beslutter sig for at teste en bevidst maskine, der kombinerer information om en bred vifte af menneskelige følelser ved hjælp af data om dig selv, fortsatte "i live" efter døden. 

En russisk programmør anvendt teknologien til at holde taler til din bedste ven døde i en bilulykke. 

Roman Mazurenko

Eugenia Kuyda er medstifter og administrerende direktør for et firma kaldet Luka Inc, som for nylig bragte sin bedste ven tilbage til livet som en chatbot kunstig intelligens (AI). 

Kuyda mistede sin kollega forretningsmand Roman Mazurenko i november 2015. Blot tre måneder efter den tragiske ulykke, hun sendte den første SMS dit IA personlighed. 

Ingen grav at besøge, fordi han var blevet kremeret, den russiske besluttede at bruge alle digitale hukommelse Roman, herunder fotos, historier og tusindvis af tekstbeskeder, de udvekslede i årenes løb, og giv den til et neuralt netværk til at oprette en robot, at mange af dem, der kendte den unge mand siger, det lyder ligesom ham. 

erfaring mærkeligt 

Den Luka holdet formået at opbygge en dialog skabelon ved hjælp af datasæt på et neuralt netværk. Så du kan gøre en række spørgsmål til den romerske bot, og han reagerer som den russiske svar normalt. 

Enhver, at du downloader den app til iOS Luka kan tale med en digital avatar af romersk på engelsk eller russisk, blot at tilføje @Roman. 

Mange af de venner af Mazurenko forsøgte at tale til skabelsen af ​​Kuyda og rapporterede, at IA lyder unnervingly lide det. 

Nogle føler det terapeutiske chat, mens andre beskriver det som skræmmende. 

Selv forældre til romersk har forskellige syn på avatar. Hans mor sagde, at han følte heldig at have denne form for teknologi til rådighed, tilføjer, at, når man læser dine svar på de spørgsmål, det føles som om du er ved at lære mere om dit barn. 

Hans far, på den anden side, har svært ved at tale med et computerprogram, der lyder meget som dit barn det meste af tiden, men nogle gange forkert svar, og husk, at det er egentlig bare at: et program. 
Eugenia Kuyda siger, at hun fortsætter med at tale med bot, som en måde at håndtere smerten. "Selv om han ikke er en virkelig person, det er et sted, hvor vi kan sige, hvad vi føler. Jeg sender en besked til himlen. For mig handler det om at sende en besked i en flaske for at få et svar, "sagde han. 

andre programmer 

Ideen bag Luka er ikke ligefrem original. Der er flere andre selskaber i den type, som også har til hensigt at bruge kunstig intelligens til at efterligne personligheder. 

For eksempel for at lære alt, hvad der er at vide om dig og dine online vaner, sociale netværk ETER9 lover en slags digital udødelighed, hvor en kunstig intelligens agent fortsætter med at skrive på dine vegne, længe efter du er død. Virksomheden blev skabt af den portugisiske Henrique Jorge. 

En anden gruppe, der mødte Entrepreneurship Development Program ved Massachusetts Institute of Technology skabte Eterni.me, som ligeledes udnytter alle dine indlæg på Facebook, e-mails, fotos og chats til at danne en kunstig intelligens fungerer "som dig." 

Der er allerede nogle AI-teknologier, der lyder helt menneske, men indtil videre har været ret kontroversielt at sige, at de rent faktisk kan forveksles med mennesker. 

Det er undtagelsen, at denne type robot sandsynligvis har begrænsninger - ikke for at komme ind i de etiske og psykologiske problemer, der er involveret i at gøre digitale versioner af afdøde personer. 
kilde 
En anden indlæg af: UFOER ONLINE 

Se videoen nedenfor: Donald Trump er klar til brug "Space våben" mod Nordkorea

Sendt: 25 okt 2017 22:13 PDT

Den 5. oktober 2017 Præsident Donald Trump talte til journalister i "stilhed før stormen" efter en middag i Det Hvide Hus med sine militære ledere. Tidligere og efterfølgende observationer af Trump tyder på, at det amerikanske militær er klar til at lancere en første knusende angreb på Nordkorea. Ifølge Corey Goode, sekretær for hemmelige rumprogram, siger dette vil indebære meget avancerede våbensystemer, der har deres basis i rum, der aldrig er blevet offentliggjort. 
Her er hvordan Associated Press beskrev Trump anmeldelse scene den 5. oktober: 

"Journalister blev hurtigt rettet til den store stat spisestue, hvor præsidenten, militær støtte og den højeste tilstand kontorer var til stede med deres koner og tog et gruppebillede foran journalister og Trump kommenterede:" Du ved hvad det er? "sagde Trump." Måske du er rolig før stormen. Det kan være rolig, stilhed før stormen. " 

"Det storm Mr. President?" Sagde en journalist, ISIS ville det være? Nordkorea? Jeg har mere? "Du vil finde ud af," sagde præsidenten. 

Trump er klart at henvise til et planlagt større militær operation mod Nordkorea. Denne operation vil kræve våbensystemer, der hurtigt kan ødelægge meget af den militære infrastruktur af Nordkorea for at forhindre det gør gengæld mod Sydkorea, Japan eller endda USA. 
Næsten fire millioner mennesker i Seoul og Tokyo vil blive dræbt af et atomangreb som gengældelse fra Nordkorea, ifølge en undersøgelse foretaget af forskere på John Hopkins School of Advanced International Studies. 

Den type våbensystemer, der er nødvendige for at eliminere den militære infrastruktur af Nordkorea burde have været mere kraftfulde kommandoer end dem, der anvendes i Iraks luftangreb i 2003 og mod Serbien i 1999. Det tog uger gennem luften strejke til feje det meste af luftforsvar, kommando og kontrol af Irak og Serbien og vital militære infrastruktur. 
USA bør opnå de samme strategiske mål på få minutter i stedet for uger. Dette tyder stærkt på, at Trump kunne tillade brugen af ​​meget avancerede rum våben mod Nordkorea-systemer. Officielt plads våben er ikke-eksisterende, og er kun planlagt for fremtiden. I et klassificeret plan blev rumvåben udskilles af USA og Kina. Ifølge det nationale institut for Public Policy, Kina "har evnen til at angribe, ødelægge eller forstyrre de 500 amerikanske satellitter omkring Jorden i højder mellem 1200 miles og 22.000 miles." 
Der har været spekulationer om, at USA og Kina har udviklet plads våben, der er bevæbnede satellitter med projektets Stænger Guds THOR eller orbital våben kinetiske bombardement systemer, der er udløst af store satellitter, der når netop formålet med ødelæggende resultater. Virkningerne af en lignende våben er blevet beskrevet i GI Joe 2 film. 

THOR DESIGN, et system med orbitale våben kinetisk bombardement 
USA brugte en lang række funktioner i design og konstruktion af våben, der tillader dem at være foran resten af ​​verden og udøve deres indflydelse i verden. Deres masseødelæggelsesvåben såsom atombomber, gået fra generation til generation, og udviklede sig i stigende grad til at blive virkelige redskaber for global udslettelse, men disse er ikke de eneste våben, der er udviklet på dette tidspunkt. Startede i 1950, Thor Project er et af de mest ambitiøse projekter i form af kendte masseødelæggelsesvåben. selv om det endnu ikke er bevist, hvis det er i drift, mange mennesker tror, ​​at der allerede er i kredsløb over vores hoveder. Thor Project er ikke mere end det. Satellitter i kredsløb omkring Jorden bevæbnet med wolfram cylindre (en af ​​de sværeste metaller, der findes til dato) et par meter lange og med et edb-styresystem. 
"Andre nationer er klar til at bruge rummet som en slagmark. Vi søger ikke krig, men vi skal være klar" (general Joseph Ashy)

Området, der er designet i Air Force doktrin, gælder for flyvepladsen, computeren og rummet. Siden 1990, Space Command gentager betydningen af ​​plads i fremtidige krige. At "kæmpe i rummet" betyder en militarisering af sidstnævnte, med geostationære bane ressourcer og ingen slag Star Wars. 

I denne henseende er det velkendt, at rapporten til lovgivere af general Joseph Ashy, derefter direktør for Space Command. "Folk ønsker ikke at høre det," Ashy sagde i 1990, "men vi vil kæmpe i rummet." Traktaten om Den atmosfæriske Extra Space 1967, som repræsenterer den grundlæggende juridiske rammer for international plads, om oprettelse af sin fredelige destination. Det ydre rum-traktaten forbyder masseødelæggelsesvåben i kredsløb eller placeres i det ydre rum. Men de aktiviteter, der er etableret ved naturlig lov for selvforsvar er ikke forbudt i verbal beholder "fredelige formål". En satellit, i teorien, er udstyret med kinetiske våben, er stadig køligt. 
Officielt er rummet bruges både af militæret og ved kommunikation og varsel. USA, Rusland og Kina er de eneste lande i verden med plads våbensystemer (kaldet ASAT). I oktober 2015 Kina gennemførte en flyvning test af sin anti-satellit missil, Dong Neng-3. Ressourcerne ASAT anti-satellit våben, der tager sigte på lammelse kapaciteter (intelligens, navigation og kommunikation), der er afgørende for militære operationer og civile infrastruktur. 

Thor-projekter Guds stav, så bliver "stængler pakker på hyperspeed," de er blevet teoretiseret flere gange (ofte i science fiction): i 50'erne det blev antaget at være udstyret med wolfram sprænghoved ICBM missiler. Ideen er at bruge den kinetiske energi af en wolfram vektor, rejser otte kilometer per sekund, som en taktisk atombombe. Den afkast af disse aktiver ville være endnu større end for en ICBM, mens den eksplosive udbytte ville sikre destruktion af ethvert mål. En wolfram stang på omkring seks fod i længden (denne minimerer tab af kinetisk energi på grund af friktion med luft og maksimerer penetration) og med en fod i diameter i kredsløb nå jorden ved Mach 10 udvikle en eksplosiv udbytte 11,5 tons TNT. 

Kinetic våben give, hvad amerikanerne kalder Global Strike kapacitet, evnen til at nå alle dele af verden på mindre end 15 minutter. Selvom omkostningerne er høje, og det er vanskeligt at holde disse platforme i kredsløb er indlysende, ser det ud til, at de ting af Donald Trump forbedre portefølje NASA og Space Command - US Air Force. Med de nye midler til forsvar, Thor Project er en realitet, men samtidig pistolen skrive morderne satellitter vil blive gennemgået før eller senere. Der er flere missiler, men direkte våben energi. 
kilde 
En anden indlæg af: UFOER ONLINE 

Se videoen nedenfor: