UFO OG ALIEN. DENNE SIDE ER FOR ALVOR LAVET FOR SJOV! HA HA.

"UFO" MOT SKIB 3200 KM. LANG.

Billeder af et gigantisk MOT skib med 3200 km længde?

 
Bob Dean viste billeder af et fremmedobjekt omkring  3200 km  langt i en Saturn ring i 1980.
De seneste målinger, der er lækket fra det russiske rumprogram, viser tydeligt det samme objekt som beskrevet i 1980.
Robert Dean forklarer: "I september 2009 fotograferede Cassini rumfartøjet, hvad NASA kalder" ANOMALYEN "af et lignende objekt, som de mener har energi, bevæger sig i vilje under kontrol af en intelligens, er metallisk og Det blev fastslået, at "objektet" måles omkring  3200 km  lang med  720 til 800 km  i diameter.

 

NASA: "Vi har brug for tre planeter for at holde den menneskelige race i live"

 

Den dukkert af klimaændringer, stigende grad af forurening og overbefolkning er blandt de vigtigste grunde til, at forskerne mener grænserne for vores planet vil blive nået i løbet af kort tid, hvilket gør det til en udfordring for den menneskelige race drage fordel af en enkelt planet, mens du flytter i det nuværende tempo. 
Livet på vores planet er nedværdigende hurtigt på grund af menneskelige aktiviteter, og det er derfor en NASA videnskabsmand mener vi har brug for mere end en planet for at bevare vores art. 

"Hele økosystemet svigter," siger Dennis Bushnell, chefforsker ved NASAs Langley Research Center. "Grundlæggende er der mange mennesker. Mennesker har haft stor succes som dyr. Mangel på et areal svarende til 40% eller 50% af planeten. Nu, hvor milliarder af mennesker i Asien vedtage vores måde at leve på, vi får brug for tre andre planeter" . 

Du hørte rigtigt - det er muligt, at to andre lignende planeter med Jordens kan være nødvendig for at overvinde den krise, vi er i nu, men Mars synes vinderprojektet, er vi nødt til at lægge mere arbejde i søgningen efter en anden himmellegeme at vokse livet. Mere information om de globale udfordringer og hvordan man kan overvinde dem blev foreslået af Bushnell om "State of the Future", en årsrapport, der indeholder ideer over 5.000 deltagere fra hele verden af ​​Millennium Project. 
"Hvis Terraforms NASA på Mars, vil det tage omkring 120 år, og det er kun én planet, vi har mest brug for i løbet af kort tid," Bushnell sagde. 

Ifølge en undersøgelse foretaget af World Wildlife Fund i 2012, mennesker bruger omkring 50% flere ressourcer, end jorden kan bære, hvilket betyder, at i 2050 har vi brug for andre planeter til at indsamle og undersøge, hvis vi skal overleve og holde stilen nuværende liv. Undersøgelsen også henvist til behovet for at kolonisere to forskellige planeter af Jorden på grund af det faktum, at andre (større) trusler er på spil som en katastrofal begivenhed og kan være forårsaget af en asteroide eller den velkendte scenarie for atomkrig. 
Selv om forskerne ikke har kunnet identificere den tredje planet til at bevæge sig, da solsystemet ser temmelig sort ud, når det kommer til levevis og betingelserne for at støtte dem, de finder det terraforming Mars-initiativet en god start. Men med den nuværende teknologiske udvikling, kan vi udtrække de væsentlige ressourcer himmellegemer som kometer og asteroider, der synes at være i overflod mellem banerne for Mars og Jupiter. Således vil en permanent Mars basen løse denne dybe krise, som vi befinder os, eller skal vi søge andre steder, hvis vi skal klare denne udfordring. 

Ifølge Jerome Glenn, generaldirektør for Millennium Project, skal vi identificere problemerne med Jorden undersøgt (naturligvis) i Jorden selv, hvilket betyder, at enhver udfordring, vi skal overvinde, er at omdanne den planet, vi lever i dag for at tilpasse sig de kollektive behov vores art. 
"Pointen er ikke alarmerende eller kynisk," siger Glenn. "Vi må finde ud af, hvad der er det smart ting at gøre for at gøre denne overlevende art. Hvis du tror, ​​at problemerne ikke vil forbedre, så hvorfor prøve? Og hvis du tror, ​​der er ikke noget problem der, så hvorfor ændre noget?" 

Et eksempel på, hvordan man bruger ressourcerne i vores planet kommer fra Bushnell tyder på, at opgivelsen af ​​planeten ikke bør være det første prioritet, men bør forbedre og bedre styre ressourcer og finde andre anvendelser for de ressourcer, vi har også. Hans løsning er baseret på saltvand landbrug, der ville tillade Halófitos, en slags plante, der fungerer godt i saltholdige miljøer, er de endelig omdannes til biobrændsel. 
Dette system ville skabe enorm afgrøde i midten af ​​havene. Vanding er udelukkende baseret på saltvand og det færdige produkt vil blive anvendt som biobrændstof for mange af vores anvendelser. Forestil dig, at en masse af de underudviklede lande, der producerer billige biobrændstoffer uundgåeligt ville føre til en bedre økonomi og en radikal forbedring i hverdagen. "Med dette, jord, mad, vand, energi og klima kunne løses. Alt dette kommer sammen," sagde han.
 
Hvis den herskende klasse elite tillade en planetarisk tilstand af velvære, er vi endnu til at finde ud af, men hvis jeg ikke tror på mirakler, kan det være tid til at pakke sammen og flytte til Mars. Efter alt, du aldrig vide, hvad fremtiden bringer.
 
 
 
Skt. Hverdagsflugt

MÅNEN ER ALIEN BASE.

 

Afslørede Månen en Giant Dwarf "fremmede" uigendrivelige beviser

 

Månen er hult og muligvis en Big Spaceship Ancient Aliens.
 
Vi tænker altid på månen som en naturlig satellit, der kredser om Jorden, naturligvis, som vi ser hver aften.
 
Dårlig der er mange tegn på, at Månen er hul, mellem nogle af de anomalier, er det kendt, at dens kerne er meget mindre tæt end de ydre lag.
 
Nogle forskere siger, at det ikke kan have en kerne. Dr. Gordon MacDonald, NASA videnskabsmand sagde begyndelsen af tresserne, at "syntes mere sandsynligt, at Månen var en hul kugle, snarere end homogen." Han formodede, at data bør være forkert, men det var ikke. MacDonald var lige fra starten.
 
Dr. Sean C. Solomon fra Massachusetts Institute of Technology sagde Lunar eksperimenter dens bane havde givet et bredt kendskab tyngdefeltet og påpegede "skræmmende mulighed, at månen er hul." Den kosmologen Carl Sagan sagde, at "en naturlig satellit ikke kan være et hult objekt."
 
Månen har kun 60.100 af Jordens tæthed, og et tilsvarende beløb af jord og materialer ville veje næsten det dobbelte af Månen. Hvilket har medført nogle forskere mener, at Månen ikke blot har jern, der er delvist hule. Et hold fra University of Arizona, sagde han mente, at Månen havde en kerne, men det var lille. Lon Hood, teamleder, sagde: "Vi vidste, at kernen i Månen var lille, men ikke så lille ...
 
Virkelig tilføjer vægt på tanken om, at oprindelsen af Månen er unik, ulig nogen anden jordisk krop som Jorden, Venus, Mars eller Merkur. Månens mission Apollo 12 i november 1969 blev seismografer anbragt, derefter gjort eksplosioner med vilje at udforske månens modul, forårsager hvad der svarer til et ton af dynamit virkning. Chokbølgen varede otte minutter og NASA videnskabsfolk sagde Månen "ringede som en klokke."
 
Maurice Ewing, co-leder af den seismiske eksperiment, fortalte en konference, der var sket med pressen: "For nu jeg vil hellere ikke give nogen fortolkning af dets betydning, men det er som om nogen havde droppet en klokke i klokkestabel af en kirke, og dette gennemskuet i tredive minutter. "
 
Dr. Frank Tryk på Massachusetts Institute of Technology sagde, at en "lille effekt" have en effekt på mere end 30 minutter, er "alt, hvad jeg havde forestillet os."
 
Månens mission Apollo 13 i 1970 blev afbrudt på grund af tekniske problemer potentielt katastrofale, engangs raket Saturn V, der vejer femten tons, fløj ind i Månen omkring hundrede km fra hvor den tidligere mission havde forladt seismograf. Når den disponible raket ramte jorden genererede en indvirkning svarende til elleve tons dynamit, NASA videnskabsfolk sagde Månen, "reagerede ligesom en gong" og fortsatte med at vibrere i tre timer og tyve minutter ved en dybde på 40 km.
 
Ken Johnson var vejleder på Institut for Data Control og billeder under Apollo-missionerne, arbejdede for et firma kontraheret af NASA. Og han sagde Alan Butler, forfatter til "Hvem byggede Månen?"; ikke kun månen ringede som en klokke, men rystede med en sådan præcision, at det var "som om der var gigantiske støddæmpere inde i det." Alt dette forklarer, hvorfor månen vibrerer nøjagtig samme måde hver gang den nærmer Jorden. Svarer til to hundrede tons dynamit meteorit påvirket på månen i 1972, som producerede enorme chokbølger indad.
 
Ifølge russiske videnskabsmænd Mijail Vasin og Alexander Sherbakov, Månen er en kunstig satellit sat i kredsløb ved intelligente væsener tusinder af år siden. Forsøger at bestemme præcist, hvornår var det store arbejde, og hvem der var forfatterne og hvad hans mål var, det går ud over teorien om disse ortodokse videnskabsmænd, og selvfølgelig, det skulle være en mere højt udviklet civilisation end vores.
 
Hvis du skulle starte en kunstig satellit ville være tilrådeligt at gøre det hult.
 
Månen er et rumskib
 
Vasin og Sherbakov russiske videnskabsmænd skrev en artikel i 1970 i den sovjetiske Sputnik magasin. Her er en del af artiklen:
 
"Det er sandsynligt, at være en meget gammel rumfartøj hvis indre var fyldt med benzinmotorer, materialer og reparationsudstyr, navigationsinstrumenter, observation udstyr og alle typer af maskiner i ... andre ord, alt hvad du behøver for at aktivere denne "karavel af universet" til funktioner en intelligent arken Noah, måske endda hus en hel civilisation for lange (milliarder af års eksistens) og lange rejser gennem rummet (milliarder kilometer).
 
Selvfølgelig skal skroget af et rumfartøj af denne type være svært at modstå slag af meteoritter og skarpe udsving mellem ekstreme temperaturer. Sandsynligvis skroget er dobbeltlag er basen en sort panser omkring tredive kilometer tyk og det ydre dæksel er en type (et tyndt lag, cirka fem kilometer). I visse regioner, hvor det vil være "hav" er "kratere" i det øverste lag er ganske tynde og i nogle tilfælde, findes ikke".
 
- Ifølge David Icke månen er en gigantisk rumskib, der er blevet placeret i en placering, der er relateret til Jorden og Solen til at skabe Matrix Lunar.
 
Den kendte kanaliserer Barbara Marciniak skriver i sin kanaliseret bog til Jorden: "Månen er en satellit, der blev bygget og forankret lige uden for Jordens atmosfære, som et apparat til måling og overvågning af en super computer eller" Eye in the Sky " .
 
Dr. DL Anderson, professor i geofysik og leder af seismologiske Laboratory ved California Institute of Technology, sagde, at "månen er på hovedet", og at sammensætningen af dens indre og dens ydre skal vendes. Ifølge analysen udført efter en meteorit virkning indtraf den 13. maj 1972 i Månens overflade, blev det bestemt, at tykkelsen af dens masse ville være omkring 60 km, dobbelte af den gennemsnitlige skorpe tykkelse eller kontinenter jord. Det ville være umuligt for månen at have produceret sådan mængde lava uden desintegrerende fuldstændigt.
 
Vasin og Sherbakov sagde materialet inden i måne aksel til overfladen for at danne det ydre lag. Fremhævede sten fra Månens overflade indeholdende titan, chrom, zirconium metaller har egenskaber "ildfast, korrosionsbestandige og, ildfaste metaller er ekstremt modstandsdygtig over for varme og slid, med andre ord ,. Forskerne sagde, at kombinationen findes på overfladen månens havde en "privilegeret varmebestandighed og evne til at modstå flere typer af angreb."
 
Vasin og Sherbakov fortsætter:
 
"Hvis du skulle udvikle et materiale til at beskytte en kæmpe kunstig satétile de negative virkninger af temperatur, kosmisk stråling og meteorit virkninger, eksperimenter ville sandsynligvis have antydet de samme metaller. I dette tilfælde er det ikke for ingenting, at månen rock er en dårlig leder af varme . En faktor, der forlod yderst overrasket astronauter. det er ikke hvad designerne af Sputnik havde fornemmet på jorden?
 
Fra synspunkt ingeniør, "denne gamle rumskib vi kalder Månen er flot konstrueret".
 
Filmene "Star Wars" instrueret af George Lucas, en erfaren medlem i emnet, det lader til, at påberåbes mange flere fakta end det menes at have featured "The Death Star" (Luna) i rummet for at erobre universet kosmisk.
 
De forskellige aldre af sten og månens støv kan forklares med kosmiske rejse af månens rumfartøj, som ville have samlet materialet fra mange forskellige steder og tidspunkter. Ifølge Alex Collier, blev månen tilbage i sin nuværende bane vil 11.213 år siden og kom her som en base, et skib, de var på rejse udenjordiske udlændinge. De kom her for at kolonisere.
 
Opdagelsen af, at månen er en gigantisk rumskib i forhold til den anden, ikke kun med hensyn til deres defekter, men også med livet på Jorden og sammensværgelse for at slavebinde menneskeheden. Rundt om i verden er der talrige legender beskriver månen som en "vogn" af guder og gudinder.
 
Mysteriet forfatter Immanuel Velikovsky og arkæolog Colin Rivas fortælle os, at der i de ældste tekster var henvisninger til månen. Hans Schindler Bellamy i deres måner, Myter og mænd har en indfødt stamme Colombia kaldet Mozces om, at "huske en tidligere æra før månen for at være jord følgesvend blev gjort. "
 
Aristoteles taler om den Tages forfatning, at folk i Pelasgerne beboede jorden "før månen dukkede op i himlen." Tibetanske tekster taler om mangler kontinent Gondwana (som tilhørte Lemurien), og at der ikke var nogen måne. Aristoteles refererer til Jorden, når "der var ingen måne."
Afrikanske shamans sige, at to brødre, kaldet Wowane og Mpanku (Enlil og Enki som Sumer og Mesopotamien) krybdyr ledere "bragte månen her i hundreder af generationer." Zulu legender siger, at reptiler manipulere jordens måne, hvor "slange liv."
 
Shamanen Credo Mutwa siger, at de "gigantiske moderskib" krybdyr talt om Zulu legender var faktisk månen, og det var der, hvor de var i løbet af opstande i "Syndfloden", der fører til manipulation af månen og anstiftelse andre kosmiske begivenheder.
 
At vores private månen er ikke en naturlig satellit, og det er en kendsgerning; så det er meget mere kompleks, en massiv, stenet montere en funktion af "forpost" af udlændinge til at styre menneskeheden, det er en af hemmelighederne bevogtet af eliten.
 
Månen er en fremmed base, og sandsynligvis jorden. Vi har set og oplevet i umindelige tider, og er den bedst bevarede hemmelighed af NASA. Utvivlsomt en idé tilsyneladende risikabelt, men beviserne fra begge sider efterlader ingen tvivl, og hvad synes du?


Relateret billede

Billedresultat for mot skib foto bob dean

Billedresultat for ufo photos 2017

Relateret billede

Billedresultat for ufo real

UFO MADE IN USA

Relateret billede

MADE IN PHOTO SHOP? HA HA

Relateret billede

MADE IN USA!

Relateret billede

Relateret billede

Billedresultat for ufo photos 2017

Hangar 1: Nogle grupper af "ALIENS" skjult i denne Base.

Sendt: 04 feb 2018 

I årevis blev det spekuleret på, hvad der er gemt inde i Hangar 1, en maksimal sikkerhed kompleks. Borgere i området ikke undlade at fremhæve den mærkelige aktivitet, de gange de begynder at gøre mærkelige ting eller manøvrer inden for disse komplekser utilgængelige. Nogle sammensvorne er overbevist om, at forårsager ubehag i befolkningen, mellem usikkerhed og nysgerrighed, som kan være skjulested for påståede udenjordiske enheder, der samarbejder med den amerikanske regering. 
Phil Schneider forsker udløst megen kontrovers med sine udsagn om de udlændinge, især hvad han sagde om et væsen kaldet Valiant Thor. Denne fremmede arbejder på hemmelige statslige operationer, "Valiant Thor ser menneskelig, men det har nogle vigtige fysiologiske forskelle og kommer hovedsageligt fra Venus. 
Valiant Thor

Venus har byer og underjordiske baser og er ikke, hvad det ser ud. Valiant angiveligt arbejdede for den amerikanske regering siden år 1937". I det mindste dette er historien fortalt af Schneider, en geolog og ingeniør, der sagde, at han havde sikkerhedsniveauet 1 på hemmelige offentlige projekter. Han hjalp med at bygge militærbaser under jorden og arbejdede i den berømte base af Area 51. 
"Han kom i 1937, men på et tidspunkt i 1950'erne, han forlod Jorden i sit rumskib," skrev Frank E. Stranges. "Thor var omkring to meter høj, havde brunt hår, blå øjne og seks fingre på hver hånd. Han var omkring 500 år, en IQ på 1200, og blodet systemet var ligesom en blæksprutte. Men den mest overraskende er han kunne tale op til 100 sprog. " 

Nogle soldater, der talte om udlændinge eksplicit som Schneider. Men der er også mange, der troede på Schneider efter at have set dine videoer, som Gordon Duff sagde, at han kaldte det "sande opdageren af ​​udforskning af UFO fænomenet" i et nummer af amerikanske tidsskrift "Veterans dag". Desværre, Schneider blev fundet død i sin lejlighed den 17. januar 1996 under mistænkelige omstændigheder. Mange tror han var død, selv om det blev offentliggjort at det var et selvmord. 

 


Kæmpe rumfartøjer fanget af den internationale rumstation den 2. februar 2018

Sendt: 04 feb 2018 

En anden stor fangst af legenden, der er George Burch og denne gang er et stort objekt og som George sagde i sin video '' Der synes at være knyttet til ISS dømme efter billederne ville være væk fra rumstationen '' Efter min mening er en slags rumfartøjer.

JESUS ER EN ALIEN? HELE VERDEN BEDER TIL EN ALIEN!

UXoitxoY9hMn6dRV67fmiiEem9KVCxEU4XowCg_Zq4eC28anQAfuEgszzUUkHhVw.jpg